Пропърти мениджмънт - наеми - продажби - професионален домоуправителПрофесионално управление на имотиНаеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Новини за пазара на недвижими имоти и в сферата  на фасилити мениджмънтаПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажби
Професионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиИзпратете ни вашата заявка за услугата "Професионален домоуправител"Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;

Имоти под наем

Имоти за продажба

22 Юли, 2024
EUR1.955830.51129
USD1.796320.55669
GBP2.322420.43059
CHF2.022370.49447
JPY1.145100.87329
CAD1.306410.76546
XAU4300.660000.00023

Професионален Домоуправител

СБЛЪСКВАТЕ ЛИ СЕ С ТРУДНОСТИ ПРИ ОСИГУРЯВАНЕТО НА ДОБРА ПОДДРЪЖКА НА КООПЕРАЦИЯТА, В КОЯТО ЖИВЕЕТЕ?

ЛИПСВА ЛИ ВИ ВРЕМЕ ЗА УРЕЖДАНЕ НА ВСИЧКИ ДОСАДНИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ДОМОУПРАВИТЕЛСКАТА ДЕЙНОСТ?

СЪЩЕСТВУВАТ ЛИ КОНФЛИКТИ МЕЖДУ СЪСЕДИТЕ ВИ ИЛИ НEДОСТАТЪЧНА АНГАЖИРАНОСТ КЪМ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕТАЖНАТА СЪСОБСТВЕНСТ?

ЦЕЛТА НА НАШАТА РАБОТА Е ДОБРАТА ГРИЖА И ПОДДРЪЖКА НА ОБЩИТЕ ЧАСТИ НА СГРАДАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕТЕ, СЪЗДАВАНЕ НА УЮТ В НЕЯ И СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИОННИ И АДМИНИСТРАТИВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, НАЛОЖЕНИ ОТ ЗАКОНА НА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ. ОСНОВАВАЙКИ СЕ НА ДЪЛГОГОДИШНИЯ ОПИТ НА НАШИТЕ ФРЕНСКИ ПАРТНЬОРИ И ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА НАШИЯ ОБУЧЕН ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ, НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ УСЛУГАТА ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ.

УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ

ВИЕ ПРИТЕЖАВАТЕ ЖИЛИЩЕ, КОЕТО ИСКАТЕ ДА ОТДАДЕТЕ ПОД НАЕМ ИЛИ ИМАТЕ ЖИЛИЩЕ, В КОЕТО НЕ ЖИВЕЕТЕ И ИСКАТЕ КОМПЕТЕНТНИ УСЛУГИ ПО НЕГОВОТО ДОБРО АДМИНИСТРИРАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ? HЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ!

УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕС СГРАДИ

ВСЯКА БИЗНЕС И АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОДРЪЖКА НА ПОМЕЩЕНИЯТА, ОБЩИТЕ ЧАСТИ И ТЕХНИЧЕСКИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ. ВЪЗЛАГАНЕТО НА ТАЗИ ЗАДАЧИ НА ФИРМА КАТО МСИ ВИТОША ВИ ОСИГУРЯВА СПОКОЙСТВИЕ И СПЕСТЯВА ВРЕМЕ И ПАРИ, КАТО НЕ ВИ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ПЕРСОНАЛ, АПАРАТУРА, КОНСУМАТИВИ, ОРАГНИЗАЦИЯ, КОНТРОЛ И ДРУГИ. ВСИЧКО ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ НАШ АНГАЖИМЕНТ.
 

УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАТВОРЕНИ ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ

УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩИТЕ ЧАСТИ НА СГРАДИ В РЕЖИМ НА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ, ПОСТРОЕНИ В ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ОТ ЗАТВОРЕН ТИП, СЕ УРЕЖДА С ПИСМЕН ДОГОВОР С НОТАРИАЛНА ЗАВЕРКА НА ПОДПИСИТЕ МЕЖДУ ИНВЕСТИТОРА И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САМОСТОЯТЕЛНИ ОБЕКТИ. ДОГОВОРЪТ СЕ ВПИСВА ПО ПАРТИДАТА НА ВСЕКИ САМОСТОЯТЕЛЕН ОБЕКТ И Е ПРОТИВОПОСТАВИМ НА НЕГОВИТЕ ПОСЛЕДВАЩИ ПРИОБРЕТАТЕЛИ.

НАЕМИ И ПРОДАЖБИ НА ИМОТИ

НАШИТЕ ГОРЕЩИ ОФЕРТИ ПРЕДЛАГАТ ЗА ПРОДАЖБА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, СОБСТВЕНОСТ НА АКЦИОНЕРИТЕ В МСИ – ВИТОША. СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ ТЪРГОВСКИЯ НИ ОТДЕЛ СА НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕД НА ИМОТИТЕ.

ПРЕДЛАГАНИТЕ ЖИЛИЩА СА С ИЗРЯДНА ДОКУМЕНТАЦИЯ, ЗАВЪРШЕНИ ДО КЛЮЧ, КАТО ЧАСТ ОТ ТЯХ СА НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНИ. СГРАДИТЕ СА ВЪВЕДЕНИ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ КАТО МСИ ВИТОША, В РОЛЯТА НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ, РЕДОВНО ИНСПЕКТИРА ВСИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ В ОБЩИТЕ ЧАСТИ И ОСЪЩЕСТВЯВА НУЖНАТА ПОДДРЪЖКА.

ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ ДОГОВОРИ, С КОИТО РАБОТИМ СА ОДОБРЕНИ ОТ ЮРИСТ. МСИ ВИТОША ВИ ОСИГУРЯВА ПЪЛНО СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА НОТАРИАЛНИЯ АКТ И ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ПОКУПКА ПРЕД НОТАРИУС.
"МСИ Витоша" ООД е резултат от обединението на българската строителна фирма "Р.С. ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД и френската Groupe GHI, чиято дейност е в областта на недвижимите имоти във Франция. В "МСИ Витоша" работи екип, специализиран в следните сфери на дейност: покупко-продажба и наемане на имоти, управление на собствеността, управление на етажна собственост, експертизи.
"Р.С. Инженеринг" ЕООД е специализирана строителна компания с натрупан богат опит в проектирането, организацията и строителството на сгради, както и в съгласуването и узаконяването им на територията на Република България. Фирмата е основана през 1994 г. От същата година е член на Българската Строителна Камара и получава лиценз за цялостна дейност в строителството.
Copyright © 2024 МСИ Витоша ООД. Всички права запазени.
тел. 02/868 5040   факс 02/868 5150
email office@msi-vitosha.com
Направете заявка за услугата "Професионален домоуправител" »Изпратете ни Ваша обява за наем/продажба на имот »Свържете се с нас »