Пропърти мениджмънт - наеми - продажби - професионален домоуправителПрофесионално управление на имотиНаеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Новини за пазара на недвижими имоти и в сферата  на фасилити мениджмънтаПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажби
Професионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиИзпратете ни вашата заявка за услугата "Професионален домоуправител"Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;

Недвижими имоти, покупки, продажби, наеми, професионално управление на имоти. Новини:

15 Август, 2016
 
"МСИ - Витоша" ЕООД, предоставя почасова зала под наем "КЛУБ 36" за всички свои малки и големи приятели, които желаят да отбележат и отпразнуват своя повод в една незабравима и спокойна обстановка.

„Да създадем най-доброто място за дом в София”

24 Юли, 2015
 
„Да създадем най-доброто място за дом в София”The Royal Park Residence е елегантен жилищен комплекс от затворен тип, проектиран с изключително внимание и адресиран към хора, оценяващи индивидуалния подход и специалното отношение към всеки детайл. Теренът, върху който е проектиран комплекса, представлява естествен хълм в полите на Витоша с югоизточно изложение и с разкриващи се панорамни гледки към цяла София и към планината. Характеристиките на терена са използвани оптимално с минимална намеса в естествения му релеф.

Пет промоционални летни предложения за покупка на имоти

8 Юли, 2014
 
Пет промоционални летни предложения за покупка на имотиЗдравейте, приятели, С идването на летните дни, на Вашето внимание, предлагаме пет невероятни промоции за качествено инвестиране в недвижимите имоти.

 

 

7 Юли, 2014
 

Удовлетвореност на клиента

8 Май, 2014
 
Удовлетвореност на клиентаЗдравейте приятели, С оглед на обратната връзка с нашите клиенти, МСИ Витоша изготви анкета, с помощта на която ще можем да подобрим съвместната ни дейност. Мнението на всеки от вас е приоритет за нас!
УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА

Survey

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА

20 Април, 2014
 

Весели празници от целия екип на "МСИ Витоша"

21 Декември, 2013
 
Весели празници от целия екип на "МСИ Витоша"

Весели празници от целия екип на "МСИ Витоша"

 

Заповядайте при нас! На Ваше разположение сме всеки работен ден, вече от 8.00ч до 19.00ч.

14 Август, 2013
Очакваме Ви!
 
Заповядайте при нас!  На Ваше разположение сме всеки работен ден, вече  от 8.00ч до 19.00ч.Скъпи клиенти и партньори, информираме Ви, че офисът на "МСИ Витоша" е с ново работно време. Очакваме Ви всеки работен ден от 08.00ч до 19.00ч! Заповядайте!

Уютно обзаведен тристаен апартамент, който само до края на месец юли можете да наемете на месечен наем от 350€

17 Юли, 2013
Апартамент под наем на промоционална цена
 
Уютно обзаведен тристаен апартамент, който  само до края на месец юли можете да наемете на месечен наем от 350€Чудесно тристайно жилище, в сградата ни разположена в кв. Витоша, в непосредствена близост до бул. "Симеоновско шосе". Обзаведен с вкус, светъл и просторен, само сега апартаментът може да бъде нает на месечен наем от 350 евро! * Редовният наем, на който се отдава жилището е 375 евро!

0 0, 0000
 
"МСИ Витоша" ООД е резултат от обединението на българската строителна фирма "Р.С. ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД и френската Groupe GHI, чиято дейност е в областта на недвижимите имоти във Франция. В "МСИ Витоша" работи екип, специализиран в следните сфери на дейност: покупко-продажба и наемане на имоти, управление на собствеността, управление на етажна собственост, експертизи.
"Р.С. Инженеринг" ЕООД е специализирана строителна компания с натрупан богат опит в проектирането, организацията и строителството на сгради, както и в съгласуването и узаконяването им на територията на Република България. Фирмата е основана през 1994 г. От същата година е член на Българската Строителна Камара и получава лиценз за цялостна дейност в строителството.
Copyright © 2018 МСИ Витоша ООД. Всички права запазени.
тел. 02/868 5040   факс 02/868 5150
email office@msi-vitosha.com
Направете заявка за услугата "Професионален домоуправител" »Изпратете ни Ваша обява за наем/продажба на имот »Свържете се с нас »