Пропърти мениджмънт - наеми - продажби - професионален домоуправителПрофесионално управление на имотиНаеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Новини за пазара на недвижими имоти и в сферата на фасилити мениджмънтаПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажби
Професионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиИзпратете ни вашата заявка за услугата "Професионален домоуправител"Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;

Имоти под наем

Имоти за продажба

2 Август, 2021
EUR1.955830.51129
USD1.645490.60772
GBP2.285700.43750
CHF1.817520.55020
JPY1.502520.66555
CAD1.320080.75753
RUB2.263220.44185
XAU2981.350000.00034

Управление на имоти

МСИ ВИТОША ПРЕДЛАГА УСЛУГАТА „УПРАВЛЕНИЕ НА ЧАСТНА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ" ЧРЕЗ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, КАКТО И ГРИЖИ ЗА ИМОТИ, ЧИИТО СОБСТВЕНИЦИ ОТСЪСТВАТ. MСИ ВИТОША СЕ АНГАЖИРА С ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, КАТО ВИ УВЕРЯВА, ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА НЕДВИЖИМИЯ ВИ ИМОТ, ГАРАНТИРАЙКИ НАЙ-ДОБРА ВЪЗМОЖНА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ.

УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИЗА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ ПРЕДЛАГАМЕ ДВА ВИДА УСЛУГИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ:

УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ:УСЛУГА, ПОДХОДЯЩА ЗА ХОРА, КОИТО ОЧАКВАТ ДОБРА ВЪЗРАЩАЕМОСТ НА НАПРАВЕНАТА ОТ ТЯХ ИНВЕСТИЦИЯ:

 • КОНСУЛТАЦИЯ НА СОБСТВЕНИКА ОТНОСНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА РАЗМЕРА НА МЕСЕЧНИЯ НАЕМ;
 • РЕКЛАМИРАНЕ НА ИМОТА И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОГЛЕДИ;
 • ИЗГОТВЯНЕ НА ДОГОВОР ЗА НАЕМ И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА КОНТРОЛ ПО РЕДОВНОТО ПЛАЩАНЕ НА НАЕМА И НА ВСИЧКИ РАЗХОДИ, СВЪРЗАНИ С ПОЛЗВАНЕТО НА НАЕТИЯ ИМОТ;
 • РЕДОВНА КОМУНИКАЦИЯ С НАЕМАТЕЛИТЕ И СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ОСТРАНЯВАНЕ НА ВЪЗНИКНАЛИ ЩЕТИ И АВАРИИ В НАЕТИЯ ОТ ТЯХ ИМОТ;
 • ИЗГОТВЯНЕ И ИЗПРАЩАНЕ НА РЕДОВЕН ОТЧЕТ НА ПРИХОДИТЕ И РАЗХОДИТЕ ЗА ИМОТА НА НЕГОВИЯ СОБСТВЕНИК И ДР.;

 •  

  ТЕКУЩО УПРАВЛЕНИЕ:


  ТОВА Е УСЛУГА ЗА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ, КОИТО НЕ ЖИВЯТ В ИМОТА СИ, НО НЕ ЖЕЛАЯТ НЕГОВОТО ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ

 • РЕДОВНО ИНСПЕКТИРАНЕ НА НЕДВИЖИМИЯ ИМОТ;
 • ОРГАНИЗИРАНЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ РЕМОНТИ И ПОПРАВКИ В НАЕТИЯ ИМОТ, КОИТО СА ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА НАЕМОДАТЕЛЯ;
 • КООРДИНИРАНЕ НА ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ПРОЕКТИ ЗА ВЪТРЕШНО ПРЕУСТРОЙСТВО, ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН И ОБЗАВЕЖДАНЕ;
 • "МСИ Витоша" ООД е резултат от обединението на българската строителна фирма "Р.С. ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД и френската Groupe GHI, чиято дейност е в областта на недвижимите имоти във Франция. В "МСИ Витоша" работи екип, специализиран в следните сфери на дейност: покупко-продажба и наемане на имоти, управление на собствеността, управление на етажна собственост, експертизи.
  "Р.С. Инженеринг" ЕООД е специализирана строителна компания с натрупан богат опит в проектирането, организацията и строителството на сгради, както и в съгласуването и узаконяването им на територията на Република България. Фирмата е основана през 1994 г. От същата година е член на Българската Строителна Камара и получава лиценз за цялостна дейност в строителството.
  Copyright © 2021 МСИ Витоша ООД. Всички права запазени.
  тел. 02/868 5040   факс 02/868 5150
  email office@msi-vitosha.com
  Направете заявка за услугата "Професионален домоуправител" »Изпратете ни Ваша обява за наем/продажба на имот »Свържете се с нас »