Пропърти мениджмънт - наеми - продажби - професионален домоуправителПрофесионално управление на имотиНаеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Новини за пазара на недвижими имоти и в сферата на фасилити мениджмънтаПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажби
Професионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиИзпратете ни вашата заявка за услугата "Професионален домоуправител"Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;

Имоти под наем

Имоти за продажба

14 Юни, 2024
EUR1.955830.51129
USD1.830270.54637
GBP2.322700.43053
CHF2.051430.48746
JPY1.165570.85795
CAD1.330130.75181
XAU4271.260000.00023

Управление на имоти

МСИ ВИТОША ПРЕДЛАГА УСЛУГАТА „УПРАВЛЕНИЕ НА ЧАСТНА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ" ЧРЕЗ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, КАКТО И ГРИЖИ ЗА ИМОТИ, ЧИИТО СОБСТВЕНИЦИ ОТСЪСТВАТ. MСИ ВИТОША СЕ АНГАЖИРА С ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, КАТО ВИ УВЕРЯВА, ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА НЕДВИЖИМИЯ ВИ ИМОТ, ГАРАНТИРАЙКИ НАЙ-ДОБРА ВЪЗМОЖНА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ.

УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИЗА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ ПРЕДЛАГАМЕ ДВА ВИДА УСЛУГИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ:

УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ:УСЛУГА, ПОДХОДЯЩА ЗА ХОРА, КОИТО ОЧАКВАТ ДОБРА ВЪЗРАЩАЕМОСТ НА НАПРАВЕНАТА ОТ ТЯХ ИНВЕСТИЦИЯ:

 • КОНСУЛТАЦИЯ НА СОБСТВЕНИКА ОТНОСНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА РАЗМЕРА НА МЕСЕЧНИЯ НАЕМ;
 • РЕКЛАМИРАНЕ НА ИМОТА И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОГЛЕДИ;
 • ИЗГОТВЯНЕ НА ДОГОВОР ЗА НАЕМ И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА КОНТРОЛ ПО РЕДОВНОТО ПЛАЩАНЕ НА НАЕМА И НА ВСИЧКИ РАЗХОДИ, СВЪРЗАНИ С ПОЛЗВАНЕТО НА НАЕТИЯ ИМОТ;
 • РЕДОВНА КОМУНИКАЦИЯ С НАЕМАТЕЛИТЕ И СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ОСТРАНЯВАНЕ НА ВЪЗНИКНАЛИ ЩЕТИ И АВАРИИ В НАЕТИЯ ОТ ТЯХ ИМОТ;
 • ИЗГОТВЯНЕ И ИЗПРАЩАНЕ НА РЕДОВЕН ОТЧЕТ НА ПРИХОДИТЕ И РАЗХОДИТЕ ЗА ИМОТА НА НЕГОВИЯ СОБСТВЕНИК И ДР.;

 •  

  ТЕКУЩО УПРАВЛЕНИЕ:


  ТОВА Е УСЛУГА ЗА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ, КОИТО НЕ ЖИВЯТ В ИМОТА СИ, НО НЕ ЖЕЛАЯТ НЕГОВОТО ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ

 • РЕДОВНО ИНСПЕКТИРАНЕ НА НЕДВИЖИМИЯ ИМОТ;
 • ОРГАНИЗИРАНЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ РЕМОНТИ И ПОПРАВКИ В НАЕТИЯ ИМОТ, КОИТО СА ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА НАЕМОДАТЕЛЯ;
 • КООРДИНИРАНЕ НА ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ПРОЕКТИ ЗА ВЪТРЕШНО ПРЕУСТРОЙСТВО, ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН И ОБЗАВЕЖДАНЕ;
 • "МСИ Витоша" ООД е резултат от обединението на българската строителна фирма "Р.С. ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД и френската Groupe GHI, чиято дейност е в областта на недвижимите имоти във Франция. В "МСИ Витоша" работи екип, специализиран в следните сфери на дейност: покупко-продажба и наемане на имоти, управление на собствеността, управление на етажна собственост, експертизи.
  "Р.С. Инженеринг" ЕООД е специализирана строителна компания с натрупан богат опит в проектирането, организацията и строителството на сгради, както и в съгласуването и узаконяването им на територията на Република България. Фирмата е основана през 1994 г. От същата година е член на Българската Строителна Камара и получава лиценз за цялостна дейност в строителството.
  Copyright © 2024 МСИ Витоша ООД. Всички права запазени.
  тел. 02/868 5040   факс 02/868 5150
  email office@msi-vitosha.com
  Направете заявка за услугата "Професионален домоуправител" »Изпратете ни Ваша обява за наем/продажба на имот »Свържете се с нас »