Пропърти мениджмънт - наеми - продажби - професионален домоуправителПрофесионално управление на имотиНаеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Новини за пазара на недвижими имоти и в сферата  на фасилити мениджмънтаПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажби
Професионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиИзпратете ни вашата заявка за услугата "Професионален домоуправител"Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;

Имоти под наем

Имоти за продажба

14 Юни, 2024
EUR1.955830.51129
USD1.830270.54637
GBP2.322700.43053
CHF2.051430.48746
JPY1.165570.85795
CAD1.330130.75181
XAU4271.260000.00023

За нас

«МСИ ВИТОША” ЕООД Е ДЪЩЕРНА КОМПАНИЯ НА БЪЛГАРСКОТО СТРОИТЕЛНО-ИНВЕСТИЦИОННО ДРУЖЕСТВО „Р.С. ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД, СПЕЦИАЛИЗИРАНА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ И АДМИНИСТРИРАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2006 ГОДИНА ФИРМАТА РАЗВИВА ДЕЙНОСТТА СИ В СФЕРАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ПОДДРЪЖКАТА НА ИМОТИ. НАШАТА ЦЕЛ Е ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ИМОТИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ПРОФЕСИОНАЛНО И КАЧЕСТВЕНО, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ИМ СПЕСТЯВАМЕ ВРЕМЕ И ПАРИ».

ПОНАСТОЯЩЕМ „МСИ – ВИТОША” ЕООД РАБОТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД СОФИЯ И УПРАВЛЯВА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ В ЖИЛИЩНИ СГРАДИ В РАЗЛИЧНИ РАЙОНИ НА ГРАДА.

„МСИ ВИТОША” ЕООД ПРЕДОСТАВЯ ПАКЕТ ОТ УСЛУГИ ПО ИЗБОР НА КЛИЕНТА И СЪДЕЙСТВИЕ НА ЕКИП ОТ КВАЛИФИЦИРАНИ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ОПТИМАЛНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ, ДОБРОТО СТОПАНИСВАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА ДОГОВОРЕНИТЕ ОБЕКТИ.

РАБОТАТА НИ ДОКАЗВА, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО СГРАДНИЯТ ФОНД ДА СЕ УПРАВЛЯВА СЪВСЕМ ЕФЕКТИВНО И БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО УЧРЕДЯВАНЕТО НА ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ, КОЕТО ДА ПРЕДСТАВЛЯВА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ.
 

ДОСТАТЪЧНО Е ОБЩОТО СЪБРАНИЕ КАТО ВЪРХОВЕН ОРГАН ДА ИЗБЕРЕ СВОЯ ЛЕГИТИМЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ДА ГО УПЪЛНОМОЩИ ДА ПОДПИШЕ ДОГОВОР С ОДОБРЕНАТА ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ ФИРМА ЗА ДОМОУПРАВИТЕЛСКИ УСЛУГИ, В КОЙТО ЯСНО И ТОЧНО ДА СА РЕГЛАМЕНТИРАНИ ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА СТРАНИТЕ.

В КОМПАНИЯТА РАБОТИ ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ, КВАЛИФИЦИРАНИ В ОБЛАСТТА НА ПРОДАЖБИТЕ, УПРАВЛЕНИЕТО И ПОДДРЪЖКАТА НА БИЗНЕС СГРАДИ И ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ.

ФИРМАТА ПОДДЪРЖА И УПРАВЛЯВА ОТНОШЕНИЯТА СЪС СОБСТВЕНИЦИ, ДОСТАВЧИЦИ НА УСЛУГИ ЗА СЪОРЪЖЕНИЯТА НА СГРАДАТА, НАЕМОДАТЕЛИ, НАЕМАТЕЛИ, ПОСЕТИТЕЛИ, ЗАСТРАХОВАТЕЛИ, БАНКИ.

КОМБИНИРАНО С ГЪВКАВ ПОДХОД В СЪВМЕСТНАТА РАБОТА ТОВА НИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРЕДЛОЖИМ НА КЛИЕНТИТЕ СИ ЕДИН КОМПЛЕКСЕН, УНИКАЛЕН КРАЕН ПРОДУКТ.

ЕКИПЪТ НА “МСИ ВИТОША” ВИ ГАРАНТИРА СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА ПОЕТИТЕ ДОГОВОРНИ АНГАЖИМЕНТИ И РАБОТИ УСЪРДНО ЗА ПОСТИГАНЕ НА ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО ОТ ПРИТЕЖАВАНЕТО И/ИЛИ ПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ НЕДВИЖИМ ИМОТ.
"МСИ Витоша" ООД е резултат от обединението на българската строителна фирма "Р.С. ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД и френската Groupe GHI, чиято дейност е в областта на недвижимите имоти във Франция. В "МСИ Витоша" работи екип, специализиран в следните сфери на дейност: покупко-продажба и наемане на имоти, управление на собствеността, управление на етажна собственост, експертизи.
"Р.С. Инженеринг" ЕООД е специализирана строителна компания с натрупан богат опит в проектирането, организацията и строителството на сгради, както и в съгласуването и узаконяването им на територията на Република България. Фирмата е основана през 1994 г. От същата година е член на Българската Строителна Камара и получава лиценз за цялостна дейност в строителството.
Copyright © 2024 МСИ Витоша ООД. Всички права запазени.
тел. 02/868 5040   факс 02/868 5150
email office@msi-vitosha.com
Направете заявка за услугата "Професионален домоуправител" »Изпратете ни Ваша обява за наем/продажба на имот »Свържете се с нас »